Пътна Помощ "О КЕЙ"

Фирма "Окей Евротранс" ООД е създадена през 2008 г. Нашата основната дейност е репатриране на леки, лекотоварни и товарни автомобили в София, страната и Европа. Ние сме лицензирана фирма и притежаваме удостоверение от Пътна Агенция за извършване на услугата ПЪТНА ПОМОЩ.

Вие може да разчитате на: Професионално обслужване. Бързо отзоваване. Коректно отношение. Ниски цени.

Вашият сигурен и надежден помощник на пътя! Издаваме фактури за извършената от нас услуга. Услугите ни по извозването и транспортирането на автомобили нов внос до КАТ-София се предлагат на изключително достъпни цени. Стойността зависи от типа автомобилно транспортно средство, което трябва да бъде превозено, както и от разстоянието, което трябва да бъде взето. Висококачественото ни професионално оборудване гарантира безопасното транспортиране на всякакви видове машини – леки автомобили, джипове, бусове, миниванове, мотори и др.

Предлагаме извозване на транспортни средства в региона – бързо, качествено и навременно, веднага след приемане на вашата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас – лидерите в областта на специализираната пътна помощ!

Камионите са оборудвани със стационарни и хидравлични платформи, както и лебедки с товароподемност до 12 тона. На камионите могат да бъдат прикачени ремаркета за репатриране на три автомобила едновременно.

Уеб сайтът за Пътна помощ е посветен на подпомагане на шофьори при авария на автомобили и помощ при пътнотранспортни произшествия. Предлагаме аварийно обслужване по време на пътуването Ви.

Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ


Най – доброто обслужване на Пътна Помощ

Нашата цел е да Ви представим най – добра цена и най-добро обслужване на Пътна Помощ услуги на пазара днес. Пътна Помощ "О КЕЙ" оказва помощ с точна и бърза оценка на ситуацията, в която се намирате и прилагане на съответните действия по репатрирането до доверен сервиз или до посочено от вас място. Качественото обезопасяване на моторното превозно средство е основното правило за нас при транспортирането. Ние можем! Нашата компания предлага спешни крайпътни услуги, със специализирани камиони. Екипа ни може да ви помогне ако колата ви закъса в кал, сняг, на път или магистрала. Пътните Помощи на "О КЕЙ" са оборудвани с необходимата техника и инструменти. Казваме че, е "по-добре да ги има и не се нуждаем от тях, отколкото да се нуждаем от тях, а да ги няма". Ние не пропускаме и не забравяме, малките детайли за да Ви бъдем от помощ и да се чувствате сигурни с нас.

За град София нашите пътни помощи са локализирани така че, да пристигнем максимално бързо до вас.

Независимо къде сте аварирали в Европа ние сме на ваше разположение 24/7-Пътна Помощ "О КЕЙ" застава зад вас при нужда от помощ.

Предлагаме изключително ниски цени за превоз на три автомобили от и до Австрия, Германия, Гърция, Македония и Сърбия.

Помощ с неспециализиран транспорт може да доведе до големи аварии на пътя!

проект
телефон пътна помощ