Пътна Помощ "О КЕЙ"

Фирма "Окей Евротранс" ООД е създадена през 2008 г. Нашата основната дейност е репатриране на леки, лекотоварни и товарни автомобили в София, страната и Европа. Ние сме лицензирана фирма и притежаваме удостоверение от Пътна Агенция за извършване на услугата ПЪТНА ПОМОЩ.

Вие може да разчитате на: Професионално обслужване. Бързо отзоваване. Коректно отношение. Ниски цени.

Вашият сигурен и надежден помощник на пътя! Издаваме фактури за извършената от нас услуга. Услугите ни по извозването и транспортирането на автомобили нов внос до КАТ-София се предлагат на изключително достъпни цени. Стойността зависи от типа автомобилно транспортно средство, което трябва да бъде превозено, както и от разстоянието, което трябва да бъде взето. Висококачественото ни професионално оборудване гарантира безопасното транспортиране на всякакви видове машини – леки автомобили, джипове, бусове, миниванове, мотори и др.

Предлагаме извозване на транспортни средства в региона – бързо, качествено и навременно, веднага след приемане на вашата поръчка. Не се колебайте да се свържете с нас – лидерите в областта на специализираната пътна помощ!

Камионите са оборудвани със стационарни и хидравлични платформи, както и лебедки с товароподемност до 12 тона. На камионите могат да бъдат прикачени ремаркета за репатриране на три автомобила едновременно.

Уеб сайтът е посветен на подпомагане на шофьори при авария на автомобили и помощ при пътнотранспортни произшествия. Предлагаме аварийно обслужване по време на пътуването Ви.

Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ
Пътна помощ


Най – доброто обслужване на Пътна Помощ

Нашата цел е да Ви представим най – добра цена и най-добро обслужване на Пътна Помощ услуги на пазара днес. Пътна Помощ "О КЕЙ" оказва помощ с точна и бърза оценка на ситуацията, в която се намирате и прилагане на съответните действия по репатрирането до доверен сервиз или до посочено от вас място. Качественото обезопасяване на моторното превозно средство е основното правило за нас при транспортирането. Ние можем! Нашата компания предлага спешни крайпътни услуги, със специализирани камиони. Екипа ни може да ви помогне ако колата ви закъса в кал, сняг, на път или магистрала. Пътните Помощи на "О КЕЙ" са оборудвани с необходимата техника и инструменти. Казваме че, е "по-добре да ги има и не се нуждаем от тях, отколкото да се нуждаем от тях, а да ги няма". Ние не пропускаме и не забравяме, малките детайли за да Ви бъдем от помощ и да се чувствате сигурни с нас.

За град София нашите пътни помощи са локализирани така че, да пристигнем максимално бързо до вас.

Независимо къде сте аварирали в Европа ние сме на ваше разположение 24/7-Пътна Помощ "О КЕЙ" застава зад вас при нужда от помощ.

Предлагаме изключително ниски цени за превоз на три автомобили от и до Австрия, Германия, Гърция, Македония и Сърбия.

Помощ с неспециализиран транспорт може да доведе до големи аварии на пътя!

проект
телефон пътна помощ